Beauty

Beauty

Kunnen je wenkbrauwen een touch-up gebruiken? Zin om lekker te relaxen met een manicure en pedicure? Of ben je op zoek naar een manier om je gelaat op een natuurlijk manier te liften? Wij zorgen ervoor dat je je herboren voelt!

 

The Browbar

Hebben je wenkbrauwen een beetje extra aandacht nodig? Spring dan zeker eens binnen voor een korte sessie bij onze mobiele Browbar. Of maak jouw online afspraak.

Behandelingen

15 MIN / 15 EURO

Laat een nieuwe vorm epileren aan de hand van een pincet of hars. 

 

10 MIN / 12 EURO

Laat je wenkbrauwen bijwerken en behoud je wenkbrauwvorm.

 

20 MIN / 25 EURO

Café Beauté’s Full Brow Treatment. Verven, epileren en een shapende nabehandeling.

 

15 MIN / 15 EURO

Threading is een oude, Oosterse manier van ontharen. Met twee draadjes, die kruislings volgens een speciale techniek bewegen, verwijderen we zelfs de kleinste donshaartjes, die met een pincet vaak lastig te pakken zijn. Op deze manier blijft de haargroei langer weg.   

 

15 MIN / 10 EURO

Het verven van je wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling en make-up kan je gedurende 5 weken achterwege laten.

 

20 MIN / 19 EURO

 

45 MIN / 45 EURO

Bij Henna Brows worden niet alleen de haren, maar ook de huid geverfd. Hierdoor krijg je een strakkere en meer donkere vorm. Het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 5 weken op de wenkbrauwhaartjes.

 

The Lashcorner

Advies nodig over neowimpers of een wimper- behandeling? Zitten je falsies niet goed of heb je raad nodig over de beste wimperlijm voor jou? Aarzel niet en kom op de stoel zitten van de lasbaar en wij helpen je graag verder.

 

Behandelingen

15 MIN / 10 EURO

Het verven van je wimpers is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling en mascara kan je gedurende 5 weken achterwege laten.

 

20 MIN / 19 EURO

 

60 MIN / 99 EURO

Altijd al superlange wimpers willen hebben? Tijdens deze behandeling wordt elk eigen wimperhaartje met één wimper extension verlengd/verdikt. Hierdoor bekom je een heel natuurlijk en voller effect. De wimperverlenging houdt ongeveer twee maanden.

Tip: er wordt aangeraden om de drie weken bij te werken.
Let op: geen waterproof mascara meer gebruiken of een product op basis van olie.

 

Na 2 weken/25 EURO
Na 3 weken/35 EURO
Na 4 weken/45 EURO

 

80 MIN / 145 EURO

Zoals er bij de One by One maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, worden er bij de Russian Volume techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er dunne wimpers gebruikt worden, maar deze techniek geeft een nog vollere oogopslag. De wimperverlenging houdt ongeveer twee maanden.

Tip: er wordt aangeraden om de drie weken bij te werken.
Let op: geen waterproof mascara meer gebruiken of een product op basis van olie.

 

Na 2 weken/35 EURO
Na 3 weken/45 EURO
Na 4 weken/55 EURO

 

20 MIN / 25 EURO

Bij wimperverlenging met trosjes worden kleine plukjes wimper op de eigen wimperharen geplaatst die je een natuurlijke uitstraling met prachtige ogen geeft. De wimpers blijven ongeveer twee weken lang zitten en mascara is niet meer nodig.

 

10 MIN / 10 EURO

Ga je naar een feestje of wil je een smokey eye look afmaken?  Wij leren je de wimperstrips plakken en doen het ook voor je. Wil jij liever wimperstrips van goede kwaliteit die langer meegaan? Dan betaal je de wimperstrips in plaats van de behandeling.

Houdbaarheid: 1 à 2 dagen

 

60 MIN / 79 EURO

La Lacquerie

Verzorgde handen en voeten zijn uw visitekaartje! Café Beauté biedt verschillende mogelijkheden om ze te verzorgen en te ontspannen.

Behandelingen

25 MIN/25 EURO

Een manicure is een behandeling van de handen en de nagels. De huid wordt gekalmeerd en gehydrateerd door middel van een zachte crème. Daarnaast worden de nagelriemen verzorgd, de nagels gevijld en gelakt.

45 MIN/39 EURO

Tijdens een manicure deluxe gaan we de huid niet alleen hydrateren maar ook scrubben. Ook bij deze behandeling worden de nagelriemen verzorgd, de nagels gevijld en gelakt met gellak. Tot slot volgt er een heerlijke massage.

10 MIN / 10 EURO

Laat je nagels op een natuurlijke wijze lakken in een kleur naar keuze.

25 MIN/29 EURO
Verwijderen 15 EURO
Verwijderen + nieuwe set 35 EURO

Gellak is een beschermende nagellak die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 3 weken perfect en onbeschadigd blijven.

60 MIN / 39 EURO

Tijdens een pedicure zal eelt verwijderd worden en volgt er een voetmassage waarbij we met een voedende crème de voeten gaan hydrateren. Ook de nagelriemen en de nagels worden verzorgd en gelakt

30 MIN/35 EURO
Verwijderen 15 EURO
Verwijderen + nieuwe set 40 EURO

 

90 MIN / 49 EURO

Tijdens een pedicure deluxe worden de nagelriemen verzorgd en eelt verwijderd, hierop volgt een huidverzorging door middel van scrub en pakking.  Daarnaast worden de nagels gelakt en sluiten we af met een uitgebreide massage.

Pedicure deluxe met gellak: €64

75 MIN / 49 EURO 

Laat je voeten verzorgen en je nagels lakken door een stevige nagellak die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 3 weken perfect en onbeschadigd blijven.

60 MIN / 49 EURO

Laat je nagels van je handen en voeten lakken door een stevige nagellak die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 3 weken perfect en onbeschadigd blijven.

Ontdek ook ons uitgebreid aanbod

In order to be irreplaceable one must always be different.

Facials

30 MIN / 39 EURO

Heb je een huidprobleem waar je graag snel vanaf wilt? Kom dan langs voor een Quick Facial, een korte en doeltreffende behandeling, die je huid een snelle reparatie of een extra opkikker geeft. Een quick facial is bij uitstek geschikt voor personen met een volle agenda. Loop binnen tijdens de lunch, na het winkelen of vlak voor een afspraak. Snel, makkelijk en effectief!

60 MIN / 79 EURO

Aan de hand van een consultatiekaart werken wij op maat van jouw huid en beslissen wij samen met jou welke behandeling we zullen toepassen.

Wat mag u verwachten?

 • reiniging
 • dieptereiniging
 • verwijderen onzuiverheden
 • epileren wenkbrauwen
 • massage
 • aangepast masker
 • serum + dagverzorging
 • uv-bescherming

90 MIN / 129 EURO

Aan de hand van een consultatiekaart werken wij op maat van jouw huid en beslissen wij samen met jou welke behandeling we zullen toepassen.

Wat mag je verwachten?

 • Basis Facial
 • Coollift 2.0 (meer info vind je onderaan de pagina)
 • 2de masker aangepast aan de huid

60 min/€89

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen. Tijdens de behandeling maken we gebruik van minuscule naalden die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Het resultaat? Doordat het bindweefsel in de huid gestimuleerd wordt, zal de huid gladder en steviger worden. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zullen geleidelijk minder worden. Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Microneedling heeft dus ook een zuiverend effect. Tot slot wordt de huidteint egaler en stralender en kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden.

Deze behandeling geeft de mooiste resultaten in kuurvorm.

Wat mag je verwachten?

 • Quick Facial
 • + Microneedling

60 MIN / 79 EURO

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate – techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden verbeter je niet alleen het uitzicht van de huid, maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Deze behandeling is aangewezen bij acné, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

Deze behandeling geeft de mooiste resultaten in kuurvorm.

Wat mag je verwachten?

 • Quick Facial
 • +Peeling
 

60 MIN / 99 EURO

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint gecreëerd wordt zonder gebruik te maken van pigmenten. Deze behandeling verkleint de poriën, bevordert de teint van de huid, dekt met mate de vlekken en donkere kringen rondom jouw ogen, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid. De behandeling is pijnloos en veilig.

Deze behandeling geeft de mooiste resultaten in kuurvorm.

Wat mag je verwachten?

 • Quick Facial
 • +BB GLOW
 

45 MIN / 79 EURO

De Coollifting zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit. Tijdens de behandeling gaan we met een apparaat onder hoge druk, een krachtige CO2-straal met een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels inkapselen. De Coollifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

Deze behandeling geeft de mooiste resultaten in kuurvorm.

Ontdek nu ons nieuw toestel met hogere kracht.

Wat mag je verwachten?

 • Reiniging
 • Dieptereiniging
 • Coollift 2.0
 • Serum + dagverzorging
 

30 MIN / 59 EURO

Brow Vitamin is een behandeling waarbij jouw haarwortels geactiveerd worden met behulp van vitaminen. Dit zorgt voor haartjes die sterker, dikker en volumineuzer zijn.

Deze behandeling is volledig schadeloos en uiterst geschikt voor dames die de wenkbrauwen verkeerd geëpileerd hebben, door ziekte of een aandoening aan haarverlies hebben geleden of door te vaak verven haarverlies hebben gehad aan de wenkbrauwen.

Wij raden minimaal 3 sessies aan met 7 tot 10 dagen tussentijd. 

Wat mag je verwachten?

 • Quick facial
 • Brow Vitamin
 

Kuren

60MIN

PAKKET 1
€356 / 1 betaling
4 sessies
1 gratis product

PAKKET 2
€712/ 1 of 2 betalingen  
8 sessies
3 gratis producten
1 product bij de eerste betaling
2 producten bij de tweede betaling 

60 MIN

PAKKET 1
€316/ 1 betaling
4 sessies
1 gratis product

PAKKET 2
€632/ 1 of 2 betalingen
8 sessies
3 gratis producten
1 product bij de eerste betaling
2 producten bij de tweede betaling 

 

60 MIN

PAKKET 1
€396 / 1 betaling
4 sessies
1 gratis product

PAKKET 2
€792 / 1 of 2 betalingen
8 sessies
3 gratis producten
1 product bij de eerste betaling
2 producten bij de tweede betaling 

 

30MIN

PAKKET 1
€236 / 1 betaling
4 sessies
1 gratis product

PAKKET 2
€472 / 1 of 2 betalingen  
8 sessies
3 gratis producten
1 product bij de eerste betaling
2 producten bij de tweede betaling 

45MIN

PAKKET 1
€316 / 1 betaling
4 sessies
1 gratis product

 PAKKET 2
€ 632 / 1 of 2 betalingen  
8 sessies
3 gratis producten
1 product bij de eerste betaling
2 producten bij de tweede betaling 

 

45MIN / 39 EURO

Intakegesprek om een aangepaste kuur te starten.
Tijdens dit intakegesprek doen we een Quick Facial zodat we zien hoe jouw huid reageert en deze eruit ziet zonder Make Up. Zo kunnen wij het gepaste advies geven en doelgericht werken.

Permanente make-up

45 MIN / 165 EURO

Altijd mooi opgemaakte, sprekende ogen met permanent make-up eyeliner! Door permanent make-up eyeliner kan je je ogen groter laten lijken, optisch laten liften en meer laten spreken.

 

Make-up

Vraag je jezelf af met welke kleuren je het beste staat? Welke producten je het beste gebruikt voor jouw huidtype? Ons team staat voor jou ter beschikking om je persoonlijk advies aan te bieden.

Bovendien kan je het bedrag dat je betaalt omruilen in make-up producten.

 

60 MIN / 59 EURO 

 

Waxing / Body

5 MIN / 7,5 EURO

 

15 MIN / 15 EURO

 

10 MIN / 12 EURO

 

25 MIN / 30 EURO

 

10 MIN / 10 EURO

 

15 MIN / 15 EURO

 

20 MIN / 20 EURO

 

25 MIN / 30 EURO

 

15 MIN / 15 EURO

 

30 MIN / 30 EURO

 

30 MIN / 25 EURO

 

Tandenbleaching

Volledige Behandeling
3 x 15 MIN / 79 EURO

VIP Behandeling
4 x 15 MIN / 99 EURO

Opfris Behandeling *
1 x 20 MIN / 35 EURO

Een mooie, witte glimlach willen we allemaal, maar natuurlijk wel op een manier die niet schadelijk is voor tandglazuur en tandvlees.
Dit kan met X-Treme Smile, een cosmetische en grondige dieptereiniging van je tanden.
De behandeling is snel, pijnloos en veilig (zonder peroxide).

* Binnen de 6 maanden

 

Nood aan een verwenmomentje?

Soms moet je even op de pauzeknop drukken en wat tijd voor jezelf nemen. En daar is Café Beauté de ideale plek voor! Zin om je haar te laten doen? Of kikker je helemaal op van een relaxerende facial? Niet twijfelen, jij verdient dat 😉  

Scroll to Top