Maak een afspraak Maak een afspraak
Dubbele yes tegen dubbel reinigen!

Dubbele reiniging

Waarom?

Dubbel reinigen, het geheim van een mooie huid. Waarom? Omdat één keer reinigen gewoon niet volstaat om levenslang een stralende huid te hebben.

Een dubbele reiniging is nodig om al het vuil op de huid, resten make-up, dode huidcellen en overtollige olie te verwijderen. Een heldere en stralende huid krijg je enkel door je gelaat voor een tweede keer en met een ander product te reinigen.

Aanbevolen producten

Stap 1. Make-up & onzuiverheden losmaken

Start met een reiniger op oliebasis. Zo los jij in no time alle onzuiverheden of make-up op.

How to?
Start met het inmasseren van de olie op droge huid. Maak je vingers vervolgens vochtig en masseer opnieuw in tot de olie verandert in melk. Tot slot spoel je alles grondig af.

Aanbevolen producten

Stap 2. Je huid dieper reinigen

Spoel de olie af en ga aan de slag met het tweede reinigingsproduct op schuimbasis.

How to?
Pomp 2 maal, verdeel over je gelaat met roterende vingertoppen. Voeg beetje bij beetje water toe tot het schuim volledig is opgelost en verwijder met lauw water.

Aanbevolen producten

Skincare tip

Skincare tip van huidexperte Kim

1x in de week een zachte peeling gebruiken doet wonderen. De huid wordt vernieuwd, dode huidcellen zijn weg en producten kunnen dieper inwerken.

Doordat de celvernieuwing in gang wordt gezet, ben je automatisch bezig met anti aging. Vanaf 25 vertraagt je eigen celverniewing en heeft deze een steuntje in de rug nodig!

You will thank me later!

Aanbevolen producten

Instagram lives