Maak een afspraak Maak een afspraak
NEW! Collageen Draadlift / Botu-Like Treatment

DS V-Line Collageen Draadlift Treatment

De nieuwste & meest trendy behandeling in de schoonheidswereld

De DS V-line collageen draadlift behandeling, is de nieuwste & meest trendy behandeling in de schoonheidswereld voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je dit verhelpen, maar het liefst op een natuurlijke manier zonder heftige ingrepen zoals injectables. De collageen draadlift behandeling biedt jou deze oplossing. Tijdens deze behandeling werken we met speciale draadjes op basis van collageen en stamcellen, deze gaan de fijne lijntjes en rimpels onmiddellijk opvullen & vervagen.

Deze behandeling is volledig pijnloos.

Wat is collageen?

Good to know!

Collageen is een eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt en een belangrijk onderdeel vormt van ons bindweefsel. Het is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en speelt een cruciale rol bij het verlenen van structuur en stevigheid aan verschillende delen van ons lichaam, zoals onze huid. Om het simpel uit te leggen, kun je collageen vergelijken met de "lijm" die ons lichaam bij elkaar houdt. Het zorgt ervoor dat onze huid elastisch en stevig blijft.

Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam steeds minder collageen waardoor de huid zijn stevigheid gaat verliezen en de eerste rimpels beginnen te ontstaan.

But don't you worry! Met de Collageen Draadlift behandeling, brengen we jouw huid weer helemaal in balans.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Let us tell you

Met de collageen draadlift maken we gebruik van een speciale draad op basis van collageen. Samen met een vloeistof op basis van stamcellen wordt de collageen draadlift volledig geabsorbeerd tot in de diepere huidlagen. Deze behandelmethode verbetert je eigen collageen netwerk en de aanmaak van nieuw collageen. Niet alleen wordt de huidbarrière versterkt, maar ook het biologisch verouderingsproces wordt vertraagd. Hierdoor wordt je huideigen collageen gestimuleerd op de plaatsten waar rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Je huid wordt dus zichtbaar strakker. We gebruiken geen naalden & de behandeling is pijnloos.

Wat mag je verwachten?
+ Rimpels en fijne lijntjes vervagen of verdwijnen
+ Direct zichtbaar resultaat
+ Verbetert de elasticiteit & volume van je huid.
+ Minimale downtime (hersteltijd – lichte roodheid na behandeling)
+ Jeugdige uitstraling
+ Je behoudt je natuurlijke gelaatsuitdrukking
+ Het verouderingsproces vertraagt.

Zones & prijzen

De beste resultaten in kuurvorm

Welke zones kan je laten behandelen & hoe vaak kom je terug?
+ Gelaat: voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes, boven en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels op de wangen, rimpels op bovenlip.
+ Nek en decolleté.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van je huidconditie, je levensstijl en je eigen wensen. Echter raden we de eerste keer aan om deze behandeling in kuurvorm te volgen.
Een kuurbehandeling van de collageen draadlift bestaat uit 3 behandelingen.

De eerste 3 behandelingen om de 10-14 dagen. Daarna herhaal je 1 behandeling om de 3 maanden voor optimaal resultaat.

Gemiddeld heb je tussen de 6 à 8 maanden plezier van je collageen draadlift kuur.

Prijzen? PROMO!
Tot en met eind augustus geniet jij van onze promo's
+ 1 zone: nu aan €99 ipv €125
+ 2 zones: nu aan €173 ipv €199
+ Volledig gelaat + hals: nu aan 249 ipv €275

We adviseren aanvullend Microneedling bij deze behandeling om de doorlaatbaarheid te vergroten, de nanodeeltjes tot in het diepst van de huid op te nemen en het resultaat te versterken.
+Supplement Microneedling: €20

Instagram lives