Workshops

Feestjes & Workshops

Sommige momenten verdienen een feestje met alles erop eraan. En laat dat nu toevallig onze specialiteit zijn! Of wil je gewoon wat glam in je leven brengen zonder speciale gelegenheid? Ook dan kan je op ons rekenen voor een workshop om nooit te vergeten.

Feestjes

Glam-it up

Start je girls night out op een super plezante en originele manier… iedereen wordt mooi gemaquilleerd, haren worden gedaan en als kers op de taart worden er van iedereen een aantal mooie foto’s gemaakt to glam it up! Het pakket is mogelijk vanaf 5 personen.

 
  • Persoonlijke hairstyling
  • Professionele make-up
  • Mini fotoshoot per persoon
  • Fotografie voor de hele groep
  • Bubbels, fris en hapjes
  • Lots of fun!
 

PRIJS: 59 EURO p.p.

 

Wil jij graag een glam-it-up op locatie? Of wil jij er graag wat extra’s aan toevoegen? Dan maken wij een op maat gemaakte offerte.
Voor meer informatie kan je mailen naar info@cafebeaute.be.

 

High Tea

Iets te vieren? Doe dat in High Tea stijl!

Zoet OF Zout 25 EURO p.p. 
Zoet EN Zout 30 EURO p.p.

Babyshower

Een leuk verwenmoment voor een toekomstige mama? Maak er samen een feest van op jullie Babyshower workshop

Voor meer informatie of een offerte, kan je mailen naar info@cafebeaute.be.

Birthday party

Van 1 tot 99 jaar

Voor meer informatie of een offerte, kan je mailen naar info@cafebeaute.be.

Workshops

Workshop
Make-up Basis

Tijdens een make-up workshop, leer je jezelf opmaken en make-uppen als een professional! Hoe gaat het in zijn werk? Wij doen het je voor en geven je advies, jullie doen het na en wij begeleiden jullie tijdens!

 

PRIJS: 40 EURO p.p. (vanaf 10 personen €35 p.p.)

Workshop
Smokey Eyes

Smokey eyes is een techniek waarbij de ogen donker worden aangezet. We starten de workshop met het aanbrengen van een mooie basis en vervolgens leer je stap voor stap hoe je smokey eyes maakt.

 PRIJS: 40 EURO p.p. (vanaf 10 personen €35 p.p.)

Workshop
Haar

Wil jij leren hoe je de perfecte krullen zet, je haren opsteekt of vlecht? Wij kunnen het je tijdens een workshop allemaal leren!

 PRIJS: 40 EURO p.p. (vanaf 10 personen €35 p.p.)

Workshop
Kleur

Ontdek tijdens deze algemene toelichting alles over de 4 kleurtypes én tips rond het dragen van kleuren. Leer op een leuke manier bij jezelf en elkaar te bepalen of je een koel of warm type bent. (uiteraard kan de workshop aangepast worden aan persoonlijke wensen, bijvoorbeeld op individuele basis of met uitgebreide kleuranalyses.)

PRIJS: 40 EURO p.p. (vanaf 10 personen: €35,- per persoon)

Workshop
Stijl

Weet je niet wat aan te trekken, welke snit goed bij je past, welke lengte, welke stofkeuze? Leer tijdens deze algemene toelichting de tips en dé camouflagetechnieken om de juiste kledingstukken en accessoires te kiezen die flatterend zijn (uiteraard kan de workshop aangepast worden aan persoonlijke wensen, bijvoorbeeld individuele basis of uitgebreide kleuranalyses).

PRIJS: 40 EURO p.p. (vanaf 10 personen: €35,- per persoon)

Workshop
Op maat gemaakt

Voor meer informatie of een offerte kan je mailen naar info@cafebeaute.be.

Nood aan een verwenmomentje?

Soms moet je even op de pauzeknop drukken en wat tijd voor jezelf nemen. En daar is Café Beauté de ideale plek voor! Zin om je haar te laten doen? Of kikker je helemaal op van een relaxerende facial? Niet twijfelen, jij verdient dat 😉