Maak een afspraak Maak een afspraak

Duo workshop

make-up & skincare in one

Duo workshop (make-up & skincare in one)

Zoek je een fijne activiteit met je mama, schoonzus, vriendin, collega of wil je graag een verwenmomentje volledig voor jezelf? Boek dan nu de duo workshop make-up & skincare in one bij Café Beauté.

Samen met onze schoonheidsspecialiste/make-up artist gaan jullie/jij zelf aan de slag en leren jullie/jij in een 6-stappen plan hoe je je huid kan verzorgen & in een 7-stappen plan hoe je je stralend & makkelijk kan maquilleren.

Nu aan €69 i.p.v. €88
Inclusief een glaasje pink bubbels & -10% korting op make-up & skincare.

actie geldig t.e.m. 17/03/24 in Café Beauté Hasselt en Mol

G R A T I S

Make-up applicatie

By our Blush Academy students

Gratis make-up

Onze Blush Pro Make-Up Artists staan klaar om jou te laten stralen met een gratis make-up sessie (45 minuten) onder begeleiding van de teachers op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in Café Beauté Hasselt en Mol! 

Reserveer nu jouw plekje onder de
naam "Free make-up by Blush Student" via het reservatiesysteem van Café Beauté en geniet van een prachtige look!  

AquaGlo Treatment

Nu aan €85 i.p.v. €109

AquaGlo treatment

De AquaGlo treatment is een award-winnende, intensieve behandeling die je huid reinigt, peelt en hydrateert in één snelle en efficiënte behandeling. Het geeft de huid meer stevigheid en elasticiteit maar is ook de ideale behandeling bij acne, zwarte puntjes en pigmentvlekjes. AquaGlo treatment werkt in op fijne lijntjes en de huidtextuut en geeft je huid een fantastische glow.

nu aan €85 i.p.v. €109
*actie geldig tot 29/02/24 in Hasselt