Maak een afspraak Maak een afspraak

skin bar

Wil je weten hoe je je huid optimaal verzorgt?
Wil je gelaatsverzorgingen die ook op lange termijn werken?
Of heb je een huidprobleem en zoek je naar een doeltreffende oplossing?

Welke behandeling je ook kiest, bij elke verzorging worden al jouw zintuigen geprikkeld.

Huidverbeterend, pure verwennerij & een persoonlijke aanpak.

Behandelingen

De AquaGlo behandeling biedt een luxe gezichtsverzorging om je huid diep te reinigen, exfoliëren en hydrateren. Door middel van hydrodermabrasie en afgestemde serums worden dode huidcellen verwijderd en poriën gereinigd. De toevoeging van zuurstof stimuleert de bloedsomloop en collageenproductie, wat resulteert in een jeugdige, stralende huid. Perfect voor alle huidtypes en helpt bij fijne lijntjes, pigmentatie, en acne.

*Epileren van de wenkbrauwen inbegrepen.

Bij de AquaGlo deluxe zit extra inbegrepen:

  • Mesopeeling
  • Bijhorend sheetmasker
  • Nek & schoudermassage

De Age Element Anti-Aging Facial is een exclusieve uitgebreide anti-aging behandeling van Mesoestetic. Een gepersonaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling die we helemaal afstemmen op de huidconditie of huidprobleem door middel van de boosters en maskers. Voor wie is deze behandeling geschikt? Voor iedereen die heel intensief wil werken op huidverbetering (rimpels, huidverstrakking, verheldering, volume,..) maar de invasievere behandelingen zoals chemische peelings en microneedling niet ziet zitten. Inclusief windweefsel massage + epileren van de wenkbrauwen.

Gepersonaliseerde mesopeeling - inclusief het epileren van de wenbrauwen.

Deze basic gelaatsverzorging, die werkt op je bovenste huidlaag, houdt je huid in balans en laat stress geen effect hebben op je natuurlijke uitstraling. Bovendien kom je helemaal tot rust en helemaal tot jezelf. Inclusief nek & schoudermassage + het epileren van de wenkbrauwen.

Extra inbegrepen in de deluxe facial:

  • Mesoestetic ampoule
  • Aangepast sheetmask

Met de Cent Pur Cent homme lijn & Mesoestetic. Inclusief nek-gelaat en schoudermassage + het epileren van de wenkbrauwen.

Voor de beginnende "probleem" huidjes. Epileren van de wenkbrauwen inbegrepen.

Tijdens deze verzorging ontdek jij welke ‘blooming skincare’ producten van Cent Pur Cent een match zijn voor jouw huid, voor een optimaal resultaat. Inclusief nek & schoudermassage + het epileren van de wenkbrauwen.

Een 3-delige verzorging met de skincare producten van Cent Pur Cent waar zowel je gelaat als je mind alle aandacht krijgt. Inclusief een nek-schouder en hoofdmassage + epileren van de wenkbrauwen en een Cent- Pur-Cent make-up touch-up.

Dermaplaning is een niet-invasieve behandeling waarbij dode huidcellen en fijne donshaartjes (vellushaar) voorzichtig worden verwijderd. Dit zorgt voor een zijdezachte, stralende huid en verbetert de opname van huidverzorgingsproducten. Geschikt voor alle huidtypes. Dermaplaning helpt bij het verfijnen van de huidtextuur en vermindert fijne lijntjes en onzuiverheden.