Maak een afspraak Maak een afspraak

lash bar

Bye mascara, hello lashes!
Door je wimpers te benadrukken creëer je een frisse en naturelle look. Laat je ogen spreken met een wimperkleuring of wimperlift of ga voor extra volume door het plaatsen van wimperextentions.

Behandelingen

Volle, lange, gekrulde wimpers, zónder mascara of een wimperkruller: dat is het resultaat van een wimper- of lash lift.

Een lash lift kan bij iedereen worden toegepast,of je nu korte, lange, rechte of net overkrulde wimpers hebt. Na een lash lift kun je zo’n 6 tot 8 weken genieten van een mooie, open blik.

Nazorg

  • De eerste 72 uur je wimpers droog houden zodat de voeding kan intrekken.
  • De eerste 24 uur na de behandeling niet wrijven.
  • De eerste 24-72 uur ook geen mascara aanbrengen.

We raden aan om een termijn van 8 tot 10 weken tussen elke lashlift behandeling te laten.

Het verven van je wimpers is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling. 

Het verven van je wimpers & wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling. 

Wimperstrips zijn een ideaal alternatief voor wimperextentions.

Tijdens deze behandeling kiezen we samen wimperstrips uit die bij jouw persoonlijkheid passen. Deze knippen we op maat en brengen we vervolgens aan.

De wimperstrips zelf, zijn niet inbegrepen.

De One by One methode zorgt voor een elegante en natuurlijke look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één enkele wimperextension geplaatst. Deze behandelmethode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by One methode.

Volume wimperextensions zorgen voor een volle en glamoureuze look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst met maar liefst 3 wimperharen. Hierdoor worden je eigen natuurlijke wimperharen verdriedubbeld! Volume wimperextensions hebben een waaierachtige vorm, die zorgt voor een intense en volle blik die niemand ontgaat. Is dit dan super extreem? Nee zeker niet, het moet natuurlijk wel bij je karakter passen.